15min.lt, Dainius Cubera

Automobilių rinkoje šių metų pradžioje atsirado naujovė – korėjiečių automobilių gamintojas „KIA Motors“ nusprendė suderinti bene populiariausią automobilių tipą su hibridine pavara. Iš šio noro gimė pirmasis hibridinis krosoveris „Kia Niro“.

Korėjiečių gamintojui šis pirmasis hibridinis blynas nėra itin prisvilęs. Žinoma, visada galima atrasti ką buvo galima padaryti geriau, efektyviau ir pan. Pačiais šviežiausiais įspūdžiais su 15min skaitytojais iš karto po automobilio tarptautinio pristatymo pasidalijo kolega Paulius Sviklas, jo apžvalgą galite skaityti paspaudę čia.

Šioje publikacijoje siūlome paskaityti apie tai, ar „Kia Niro“ atlieka viena iš svarbiausių hibridiniam automobiliui keliamų uždavinių – būti ekologiškam. Kai kuriais atvejais „Niro“ ekologiškas ir naudoja ypač nedaug degalų, tačiau kartais ir ne. Bet apie viską iš pradžių.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/gazas/naujiena/testai/hibridinio-krosoverio-kia-niro-sanaudu-testas-ar-4-litrai-simtui-kilometru-realu-402-696233