Reaguodami į LR Vyriausybės priimtus sprendimus dėl susidariusios padėties šalyje, taip pat laikinai keičiasi ir „Kia“ atstovybių darbo laikas. Pratęsus karantiną, visi Lietuvos „Kia“ salonai išlieka uždaryti iki 2020 m. balandžio 13 d., tačiau visais automobilių įsigijimo klausimais esame pasiruošę Jums padėti nuotoliniu būdu - el. paštu arba telefonu.

Galime patenkinti didžiąją dalį Jūsų poreikių, nes „Kia Baltic“ sandėlyje naujų automobilių pasirinkimas pakankamai didelis, o „Kia“ atstovybės turi visas sąlygas Jūsų įsigytą transporto priemone įregistruoti.

Jei norite daugiau informacijos, susisiekite su Jūsų pageidajama atstovybe.

„Kia“ automobilių servisai dirba kaip įprastai, tačiau sutrumpintu darbo grafiku ir vengiant tiesioginio fizinio kontakto su klientais. Visi prekybos atstovai ir servisai yra aprūpinti dezinfekcinėmis priemonėmis, o darbai vyksta laikantis visų saugumo reikalavimų.

Mes prašome savo klientų bei darbuotojų stebėti savo sveikatą, o pajutus bet kokius ligos simptomus likti namuose.

Kai kurie „Kia“ atstovai pandemijos laikotarpiu, po aptarnavimo klientams siūlo automobilio salono ir vėdinimo sistemos dezinfekavimo paslaugas. Šiuo laikotarpiu klientui atvykus techninei priežiūrai ar remontui, salono filtrą galime pasiūlyti už specialią kainą, pritaikant -30% nuolaidą. Jei pageidaujate dezinfekuoti automobilio saloną ar pasikeisti filtrą, kreipkitės į artimiausią „Kia“ atstovą!

Informuojame, kad „Kia“ detalių tiekimas nėra sutrikęs tad mes atliekame visus automobilių remonto darbus! Norėdami kaip įmanoma apriboti žmogiškojo kontakto laiką atvykus į servisą ir sumažinti atvykimų skaičių iki minimumo, registruojantis telefonu prašome serviso priėmėjui pateikti kaip įmanoma daugiau informacijos apie automobilio problemas arba reikalingas atlikti paslaugas, kad konsultantas galėtų suplanuoti remontą ar techninę priežiūrą vienam vizitui. Taip pat, jei pageidaujate įsigyti automobilio priedus tokius kaip dviračių laikikliai, vilkimo kablį ar naujas vasarines padangas, informuokite apie tai mūsų konsultantą iš anksto, kad galėtume juos užsakyti ir sumontuoti to paties vizito metu.

Visiems „Kia“ automobiliams, kurių originali garantija baigiasi laikotarpiu 2020 vasario 1 d. - gegužės 31 d., bus pratęsta iki 2020 m. birželio mėnesio pabaigos. Tai reiškia, kad klientai, kurie dėl bet kokių priežasčių neturėjo galimybės atvykti į servisą ir atlikti techninės priežiūros garantinio remonto, tą galės padaryti iki birželio mėnesio. Daugiau informacijos apie garantijos pratęsimą rasite ČIA.

„Kia Auto AS“ (distributorius Baltijos šalims) praplečia transporto priemonių techninės priežiūros kriterijus, taigi, jei klientas, negali laiku apsilankyti servise dėl susidariusios neeilinės situacijos Baltijos šalyse, tai jam suteikiama galimybė apsilankyti servise iki birželio mėn.  pabaigos. Tai galioja tik tuo atveju, jei reikalingas techninės priežiūros terminas pagal laiką, o ne dėl ridos apribojimų. Viršytas techninės priežiūros terminas pagal laiką neįtakoja garantijos praradimo.

Atstovybė

Salonas

Servisas

Kia Auto UAB

Uždarytas vadovaujantis LR Vyriausybės nutarimu

9:00 – 18:00   Pirmadieniais – Penktadieniais         

Ivuana UAB

Uždarytas vadovaujantis LR Vyriausybės nutarimu

9:00 – 17:00   Pirmadieniais – Penktadieniais  

(reikalinga išankstinė registracija)       

Autosabina Motors UAB

Uždarytas vadovaujantis LR Vyriausybės nutarimu

8.00 - 18.00

Pirmadieniais – Penktadieniais  

AuroRC UAB

Uždarytas vadovaujantis LR Vyriausybės nutarimu

9:00 – 17:00

JMA Panevežys UAB

Uždarytas vadovaujantis LR Vyriausybės nutarimu

9:00 - 17:00

Klaipedos AC UAB

Uždarytas vadovaujantis LR Vyriausybės nutarimu

Pirmadienis-Ketvirtadienis
9.00-18.00
Penktadienis
9.00-17.00
Šeštadienis
10.00-14.0